Καθηγήτρια Χορού

Χορογράφος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ήρθε σε επαφή με την τέχνη του χορού στη ''σχολή μπαλέτου  Λ. Πατούνα'' στην Καλλιθέα. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία αρχίζει το 1989 με την εισαγωγή της στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Μοριάνωβ",από όπου απεφοίτησε στο 1992 με επιτυχία.

Με σεμινάρια Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού στην Ελλάδα και στην Αγγλία, καθώς και μαθημάτων τζαζ με τους RICHARD ALSTON, ROBERT NORTH, YBON ΡIΜΠAΡ, ΧΑΡΗ ΜΑΝΤΑΦΟΥΝΗ συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία. Παράλληλα ασχολείται με το flamenco για 4 χρόνια.

Ιδιαίτερη στιγμή η συμμετοχή της, σε χορευτικό διαγωνισμό στο Ηρώδειο το φθινόπωρο του 1993, ως μέλος της χορευτικής ομάδας "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ".

Έχει χορογραφήσει σε χορευτικές παραστάσεις σχολών στην Αθήνα και στα Μεσόγεια. Τελευταία της ενασχόληση, η μέθοδος Pilates (κάτοχος διπλώματος διδασκαλίας αρχαρίου, μεσαίου και προχωρημένου επιπέδου μεθόδου Power Pilates).Παρακολουθεἰ συνεχώς σεμινάρια παιδαγωγικής και μουσικοκινητικής και συμμετέχει ως καλλιτεχνικὀς συνεργάτης σε παιδικούς σταθμοὐς και νηπιαγωγεία.

Δημιουργεί το ''Χορευτικὀ Εργαστήρι''  το 2000 και από το 2008 έχει έδρα την Ραφήνα.

 

 

 

 

ηηξ

 

Get Adobe Flash player