Από την έναρξη λειτουργίας της σχολής 4 μαθήτριες  ακολούθησαν επαγγελματικά το χορό.

Η Ελένη Αραπάκη ,απόφοιτος της Κ.Σ.Ο.Τ που υπἠρξε και καθηγήτρια σύγχρονου χορού και yoga στη σχολή μας για 4 χρόνια,αλλά και ιδρυτικό μέλος και χορεύτρια στην ομάδα ''Σιγή Ιχθύος'' , η Γεωργία Μαυράκη  που αποφοίτησε με επιτυχία τον Ιούνιο του 2016, από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "Ακτίνα"και συνεχίζει ως καθηγήτρια αλλά και χορογράφος,η Σοφία Αδάμη και η Αναστασία Λέτσιου που πέτυχαν το 2020 στις εισαγωγικές εξετάσεις του υπουργείου Πολιτισμού και φοιτούν στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

Από το 2004-2009 η σχολή συμμετείχε στο INTERNATIONAL DANCE COMPETITION με συνεχείς διακρίσεις και έπαθλα.

Συμμετοχή στά φιλανθρωπικά gala του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε και του ΠΕΑΣΧΟ από το 2008 και μέχρι σήμερα.

Το 2013 μετά από audition η μαθήτρια της σχολής Μούντη Μαρσό επιλέγεται για την πρώτη παράσταση του ACB και την ίδια χρονιά επιλέγεται για να παίξει στο musical ANNIE.Ακολουθεί η επιλογή της για τη ''Μελωδία της ευτυχίας'' και για το ''Billy Elliot'',στο οποίο συμμετείχε ύστερα από επιλογή και η αδερφή της Ειρήνη Μούντη.

Το 2014 στο ACB στη παράσταση ''Σταχτοπούτα'' μας εκπροσωπούν οι μαθήτριες Παπούλια Αμαλία και Ρίζου Δένια,ενώ το Δεκέμβριο του 2015 απολαύσαμε τη μαθήτρια της σχολής Γερανοπούλου Μαργαρίτα στο έργο "Η Πεντάμορφη και το τέρας".

Νωρίτερα τον Οκτώβριο του 2015 η μαθήτρια Ρίζου Δένια ύστερα από επιλογή θα συνεχίσει τις σπουδές της στο χορό στην Κ.Σ.Ο.Τ.

Το 2016 οι μαθήτριες Αδάμη Σοφία,Μπαλώκα Άννα,Σταυροπούλου Ειρήνη και Σταυροπούλου Μάρω επιλέγονται να στελεχώσουν την εφηβική ομάδα σύγχρονου χορού C-Lab.

Το Μάρτιο του 2016 η Σταυροπούλου Μάρω επιλέγεται από το ACB για τη νέα του παραγωγή,ενώ τονΑπρίλιο  η σχολή μας κατακτά το 2ο βραβείο στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό σύγχρονου και μοντέρνου χορού με τις: Αδάμη Σοφία,Μπαλώκα Άννα, Μπασδέκη Χριστίνα,Παπούλια Αμαλία και Σταυροπούλου Μάρω,σε χορογραφία Δ.Γιακουμόγλου.

Το Μάρτιο του 2017 οι Καλογεράκη -Σδρόλια Μαρκέλλα,Μούντη Ειρήνη,Πλυτά Νικολέτα,Αποστολίδη Δανάη,Φίκαρη Μαρία και Σταυροπούλου Ειρήνη επιλέγονται από την ομάδα της RAD για παράσταση μπαλέτου που  παρουσιάστηκε το φθινόπωρο.Επίσης τον ίδιο μήνα  η σχολή κατέλαβε την 2η θέση στο 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού με τις:Αδάμη Σοφία,Λέτσιου Αναστασία,Μούντη Μαρσό και Σταυροπούλου Μάρω,σε χορογραφία Ελένης Αραπἀκη.

Επίσης οι Αδάμη Σοφία ,Δαμάσκου Αριάδνη,Παπούλια Αμαλία και Σταυροπούλου Μάρω συμμετείχαν με επιτυχία, σε παράσταση της ομάδας TEAM ON THE POINTE τον Οκτώβιο του 2017.

Επιτυχία της σχολής για το 2018,η επιλογή της μαθήτριας Ειρ.Σταυροπούλου από την ομάδα του ACB για τη νέα του παραγωγή  Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ,το Δεκέμβριο.

Πιο  πρόσφατη παρουσία κάι παρουσίαση της σχολής μας ήταν το Φεβρουάριο του 2023 στο γκαλά του ΠΕΑΣΧΟ,

 

 

 

 

 

Get Adobe Flash player